Sportski Centar Bambi Zrenjanin

O nama

sportski-centar-bambi-otvaranje-zrenjanin-3

SC "Bambi" se sastoji iz dve celine - fudbalskog balona i zgrade, koja je izgrađena uz njega. Fudbalski balon je jedan od najmodernijih u Srbiji. Teren ima dimenzije 40 x 20 metara, a cela sportska hala zauzima prostor od 1.000 kvadratnih metara. Ispod veštačke trave najnovije generacije se nalazi i gumena podloga, koja dodatno amortizuje eventualne padove.

Na hali je dupla cirada, koja omogućava dodatnu izolaciju. Na taj način zimi se štedi toplotna energija, a leti omogućava igranje u prijatnijim uslovima. Grejanje je na plinski termogen, koji uduvava topao vazduh, sa opcijom da se u toku treninga uključi ventilator, koji ubacuje svež vazduh iz spoljne sredine.

Zgrada ima površinu 450 kvadrata. Kafić na dva nivoa ima površinu 150 kvadrata, a u okviru zgrade se nalaze i dve fudbalske svlačionice, poslovni prostor, teretana površine 100 kvadrata sa dve svlačionice. Ceo prostor koji zauzima SC "Bambi" zauzima 6.000 kvadrata. Pored zgrade i balona, na proleće je planirana izgradnja dva otvorena teniska terena.

Mapa

SC Bambi fan box

Kontaktirajte nas

  1. Ime*
    Unesite svoje ime
  2. Email*
    Unesite svoju email adresu
  3. Poruka*
    Unesite poruku